In Memoriam – Henk van Zelst

Foto: Maarten van Zelst

Ons bereikte het droevige bericht dat Henk van Zelst afgelopen dinsdag op 77-jarige leeftijd is overleden.

Henk werd in 2003 met zijn bedrijf ‘Van Zelst automaten’, hoofdsponsor van De Dommelstreek op verzoek van de toenmalige voorzitter Ton Klijs. Sinds die tijd heeft het logo van Van Zelst altijd prominent op ons clubtenue gestaan.

Henk was altijd geïnteresseerd in de renners en was vaak bij wielerwedstrijden te vinden om de renners van TML Dommelstreek aan te moedigen. Ook op 18 september stond hij altijd in Aalst langs de route als de renners met het bevrijdingsvuur richting Eindhoven reden. Dit jaar stond hij er ook, ondanks de fikse regenbui, de renners zwaaiden naar hem, niet wetende dat dit de laatste keer zou zijn.

Wij hebben Henk leren kennen als een hartelijke, altijd geïnteresseerde en vooral positieve man. Wij zullen Henk enorm gaan missen.

Wij wensen familie Van Zelst veel sterkte.

Bestuur TML Dommelstreek

Lees ook het interview met Henk van Zelst uit “In de Waaier” van December 2012.