Over TML Dommelstreek

TML Dommelstreek is een regionale wielervereniging welke is gevestigd in Geldrop. TML Dommelstreek begeleidt renners en rensters vanaf 7 jaar in het wielrennen. Het doel hierbij is om renners en rensters beter te maken en ze de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen in deze mooie sport.

TML Dommelstreek beschikt over een eigen trainingsparcours waarop de jeugd veilig kan trainen. De jeugd traint gedurende de zomer- en winterperiode twee keer per week op deze wielerbaan onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

Ook de nieuwelingen, junioren, beloften, elite en amateurs wordt de mogelijkheid geboden om gedurende de winter op onze eigen baan te trainen. Echter trainen zij gedurende de zomerperiode op de weg onder goede begeleiding van gediplomeerde trainer Peter Dekkers en begeleider Mario Pennings, in de ploegenwagen. Minimaal twee keer per week wordt er een wegtraining gehouden onder begeleiding van deze trainers. Onze trainers kunnen snel een inschatting van jouw niveau maken en daarop instructies geven voor zowel groep- als individuele training. Op deze wijze wordt iedereen persoonlijk voorbereid op de diverse wedstrijden welke binnen en buiten de regio worden georganiseerd.