WIELERSPONSORING ALS MARKETINGMIDDEL

TML Dommelstreek, een succesvolle Wielervereniging met een rijke historie en een
positieve uitstraling.

Regionale Wielervereniging TML Dommelstreek creëert voor jong en oud prima wielerfaciliteiten in Zuidoost Brabant. Vanuit de driehoek Geldrop-Mierlo, Eindhoven en Nuenen met als vestigingspunt Geldrop verzorgt zij trainingen, wedstrijden en sociale faciliteiten aan haar leden en vele vrijwilligers. Naast een eigen jeugdopleiding, wielrennen als breedtesport en vrijetijdsbesteding, is er ook een belofte/elite selectie die zich vooral richt op presteren op het hoogste niveau en een handbike afdeling voor mensen met een lichamelijke beperking.
Op onze eigen wielerbaan worden jeugdigen van 7 t/m 14 getraind. Via spelvormen wordt aan de conditie gewerkt en de juiste fietstechnieken aangeleerd. Deelname aan KNWU wedstrijden, de jaarlijkse jeugdwedstrijd op onze eigen baan, jaarlijkse tijdritwedstrijden en diverse andere activiteiten vormen een gebalanceerd jaarprogramma .


De overstap naar het echte werk gaat via de categorie Nieuwelingen (15 en 16 jarigen) en Junioren (17 en 18 jarigen). Door deze groep speciaal te begeleiden kunnen ze een verantwoorde overstap maken naar de Belofte/Elite selectie of naar de breedtesport als Amateur.
Twee keer per week gezamenlijke trainingen door het jaar heen, een eigen trainingskamp, KNWU wedstrijden in teamverband in binnen en buitenland, individuele wedstrijden, trainingsschema’s en voedingsadviezen.
Renners die vanuit de jeugdopleiding doorstromen naar de Belofte en Elite categorieën draaien in combinatie met verschillende verenigingen mee op het hoogste niveau van de Beloftecompetitie, Clubcompetitie en Topcompetitie en diverse binnenlandse en buitenlandse wedstrijden onder professionele begeleiding. Het verleden heeft uitgewezen dat doorstromen naar profteams mogelijk is. Voorbeelden hiervan zijn Hans Dekkers, Job Vissers en Steven Kruiswijk.
De renners die er voor kiezen om op een iets lager niveau te gaan rijden kiezen voor de amateur selectie. Binnen deze groep kun je veel plezier aan je sport beleven met een iets lager inspanningsniveau. Ook voor deze groep zijn er collectieve trainingen, een trainingskamp en deelname aan zowel individuele als clubwedstrijden onder de vlag van de KNWU.
Hiernaast is onze vereniging ook inclusief, zo hebben we sinds enkele jaren een handbike afdeling waar sporters met een lichamelijke beperking ook gelegenheid krijgen om op een veilige manier hun sport te beoefenen.


Sportsponsoring
Naast het feit dat dit behoort tot het Maatschappelijk Verantwoordt Ondernemen is het tevens dé mogelijkheid uw bedrijf te profileren. Uw marketing doelstellingen kunt u bereiken door te communiceren via onze wieleractiviteiten. Toename van naamsbekendheid, imagoplanning, associatie- of relatiebeheer, onze Wielervereniging ondersteunt hiermee het bereiken van uw marketing doelstellingen.

Interesse in de mogelijkheden?