Facebook

1 hour ago

TML Dommelstreek

Het trainingsweekend was weer een mooi weekend! Zaterdag met prachtig weer. Er zijn toen vele kilometers gefietst door de renners van TML Dommelstreek, samen met renners van De Kempen en De Bergklimmers. Zondag sloten enkele jeugdrenners van TML Dommelstreek aan. De eerste kilometers vanuit Valkenburg samen met de grote renners om daarna een kortere route te rijden. Die werd zelfs nog ingekort omdat storm Dennis ondertussen al sterk genoeg was om enkele jeugdrennertjes van de weg te blazen!

Maar iedereen is veilig aangekomen bij Hotel Huis ter Geul, waar gedoucht kon worden en er een heerlijke bord pasta voor ze klaar stond. Dank je wel voor jullie gastvrijheid Johan en Linda.

Renners respect voor jullie inzet dit weekend, er is weer flink getraind door jullie. Toppers!
...

View on Facebook

5 days ago

TML Dommelstreek

Piet van Doorn, oud voorzitter van TML en erelid. Namens TML Dommelstreek van harte gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum.Burgemeester Jos van Bree bracht gisteren een bezoek aan het prachtige bruidspaar Van Doorn - Kerkhof. Zij zijn 65 jaar getrouwd! Van harte gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum. ...

View on Facebook

3 weeks ago

TML Dommelstreek

Uitslag TML Dommelstreekrenner op het NK Jeugd Veldrijden in Moergestel op zaterdag 25 januari.

Vanmiddag hebben we een mooie wedstrijd gezien van Pim. Er stonden 66 renners aan de start bij categorie 6 en 6 rondes op de teller bij de start. Het parcours lag er mooi bij, met een steile klim, een trap, en vele scherpe bochten. Meteen vanuit de start ging Pim netjes met de rest mee, maar toen hij voor de eerste keer de steile berg te voet op moest klimmen verloor hij tijd. Door soms sommige voorzichtige passages van Pim en een keer zijn ketting eraf, kwam hij steeds verder achterop. Maar hij bleef trots doorfietsen, aangemoedigd door trouwe supporters. In de laatste 100 meter haalde Pim nog drie renners in. Moe, koud en voldaan reed hij over de finish.

Goed gedaan Pim.

Cat.6 jongens: Pim van Leenders 51.
...

View on Facebook

3 weeks ago

TML Dommelstreek

Het NK Jeugd Veldrijden is in Moergestel al in volle gang.
TML Dommelstreek renner Pim van Leenders staat straks om 14:45 aan de start bij Categorie 6.
Pim heel veel succes jongen!
...

View on Facebook