Triathlon Geldrop 4 september 2021

Eind 2020 is het idee ontstaan om met 3 verenigingen uit Geldrop (LOGO, TLM Dommelstreek en ZV Thalassa) een grotere fun triathlon (recreatief en niet in eerste instantie gericht op de prestatie) te gaan organiseren in 2021. Dit voor Geldrop nieuwe initiatief is voorgelegd aan de sportraad Geldrop-Mierlo. Die hebben het initiatief warm ontvangen en omarmt.

In januari 2021 zijn enkele leden van de 3 verenigingen samen aan de slag gegaan om dit evenement vorm te geven. In een plezierige en ontspannen samenwerking zijn al veel zaken zijn al vastgelegd.

Datum: Zaterdag 4 september 2021.
Eerste start wordt verwacht om 9:30 en het einde om ca 13:30.

Deelnemers: Verwacht ca. 150 deelnemers.

Afstanden:

  • Mini triathlon  (200 m Zwemmen ; 10 Km Fietsen ; 2,5 km Lopen)
  • Achtste triathlon (500 m Zwemmen ; 20 Km Fietsen ; 5 km Lopen)
    Zowel de Mini als de Achtste kan ook als Estafette worden gedaan ( 2 of 3 personen waarbij ieder een of twee delen voor zijn rekening neemt)

Plaats van handeling

  • De organisatie zal op het terrein van de Smelen staan
  • Zwemmen doen we in het buitenbad van De Smelen
  • Fietsen doen we rond “Het Uilennest”
  • Lopen op het parcours van LOGO rond de vijver.

Meer informatie en inschrijven:

Website: www.triathlon-geldrop.nl

Hulp gezocht

Zoals jullie zullen begrijpen kan dit evenement niet plaatsvinden zonder hulp van vrijwilligers.  Er is veel te doen, denk aan wedstrijdsecretariaat, toezicht bij zwemmen, tellers (banen bij zwemmen, en rondes bij fietsen en lopen), opbouwen (vrijdag 3 sept) en afbreken van de tenten, lunchpakketjes maken etc.

We hopen dan ook van harte dat jullie ons willen helpen om de triathlon tot een succes te maken. Dus wil je helpen (ook een deel van dag is welkom), meld je dan aan.  Ook als je maar een deel van de dag kan helpen, geef je op.

Dat kan via de website www.triathlon-geldrop.nl. Help mee met dit unieke evenement en geniet van een leuke sportieve dag (voor een lunch zorgen wij).

De organisatie Triathlon Geldrop
LOGO : Yvar de Weerd en Dave Corben
TML Dommelstreek : Marc de Groof en Vincent Peters
ZV Thalassa : Roland de Jonge en Erik Buring
Extern : Ton van Happen