De Makelaardij OLAV Ronde van Geldrop 2019

21 november 2019 is de exacte datum dat Trap Met Lust in de toenmalige gemeente Zesgehuchten is opgericht. Dit jaar bestaat de vereniging dus 100 jaar. Dit heuglijke feit kan uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan, vandaar deze vooraankondiging om de plannen in grote lijnen al bekend maken.

De speciaal voor dit jubileum in het leven geroepen commissie werkt samen met het bestuur aan activiteiten, die direct verband houden met dit bijzondere jaar en die tevens ook passen bij het beleid van de vereniging. 

Er is gekozen om van de Ronde van Geldrop iets speciaals te maken, en wel als 2 daags wielerevenement in het Koningsdag weekend 27 en 28 April 2019, met wedstrijden voor diverse categorieën op Zesgehuchten waar het 100 jaar geleden allemaal begon! 

Zo zullen er op zaterdag 27 april wedstrijden worden gereden door Handbikers, Junioren mannen (U19) en amateurs. De wedstrijddag zal afgesloten worden met een wedstrijd voor recreanten, de zogenaamde funklasse.

Op Zondag 28 april is er nog een wedstrijddag met jeugdwedstrijden vanaf 10.00 uur in 7 jeugdcategorieën. In de middag zal deze gevolgd worden door de wedstrijd van de Elite en Belofte, deze wedstrijd zal meetellen voor het Belisol Kempenklassement.

Zoals u ziet een prachtig maar omvangrijk programma, waarbij de steun van sponsoren en vrijwilligers onontbeerlijk zijn! 

Dus als u zich op wat voor manier ook mede wilt inzetten om dit bijzondere weekend te doen slagen, u bent van harte welkom! 

Meer info op onze evenement pagina.