Sinterklaas bij TML Dommelstreek!

Vandaag geen training, maar een spelletjesavond in het paviljoen voor de jeugdleden van de club. Volle bak! Gezellig zo samen! Het eerste spel was met een groepje, kinderen uit je eigen categorie, zo vlug mogelijk alle Sint- en Pietenpoppen in de schoorsteen te gooien. Fanatiek! Snelste tijd voor cat.6 met 41 sec. Bravo!

Toen ik net het andere spel aan het uitleggen was werden we verrast door een bezoek van Sinterklaas en 2 Zwarte Pieten. Het spel ringengooien ging daardoor niet door, maar gingen we pietenpetje op, pietenpetje af doen. Wie weet het meeste over Sinterklaas. Drie winnaars, Pim, Eva en Luca.

Sint vroeg me om de Postpiet te bellen, zodat die de pakjes kon komen brengen, we konden allemaal meeluisteren en gelukkig was Postpiet net in de buurt! Ondertussen liepen we de polonaise met Sinterklaas, wie wil dat nu niet!? Maar toen de Postpiet kwam had hij alleen maar snoep bij zich, geen cadeautjes, maar er was wel een brief die ik moest voorlezen. Een lang gedicht en daarin stond dat er ergens in een hok pakjes lagen verstopt, nou iedereen wilde wel meezoeken. De kinderen vlogen de gang in…Toen de pakjes werden gevonden ging Sinterklaas ze uitdelen aan de kinderen, die blij! We hebben nog voor Max gezongen, die was net jarig geweest.

Toen alle kinderen naar huis waren, heeft de Sint en zijn Pieten nog een drankje gedaan aan de bar.

Wat een gezellige en een beetje spannende avond voor iedereen.

Sinterklaas bedankt voor je bezoek!