Veldrit training

Zo de training van vandaag is net afgelopen….

Vandaag hebben we eens anders getraind dan op de andere trainingen. De aandacht ligt vaak op snelheid tijdens de training, maar vanavond had ik de groep gesplitst (op leeftijd). Eén groep, die gewoon op het baantje ging fietsten. En één groep die een behendigheidsspel ging doen.

Fietsvoetbal! 4 tegen 4! Bij de grote jongens ging het er fel aan toe, kort keren, stil staan op de fiets, fietsen met alvast 1 voet uit de clickpedalen en hard trappen tegen de bal. Het was mooi te zien hoe fanatiek ze waren om het doel van de tegenstander te raken. 1-0 was de eindstand. Ruilen van activiteit halverwege de training. Bij de jongste jongens kwamen de voeten nog vaak aan de grond, maar wat een lol zo saampjes! Daar ging de ‘grote blauwe’ bal vaker in het doel, 2-1 was daar de uitslag. Bravo!

Het was weer eens wat anders dan anders, maar zeker net zo leuk als een wedstrijdje winnen op snelheid!

Sorry voor de slechte foto’s, weinig licht!!