77ste Wiselaar en Van Leeuwen Wielerronde van Geldrop

Wanneer

30 april 2017    
Hele dag

WIELERSPORT IN NEDERLAND:

Nederland beleeft hoogtijdagen  voor de wielersport. We doen weer mee op het hoogste podium met namen als Tom Dumoulin, Bauke Mollema, Wout Poels en onze eigen nuenense trots Steven Kruijswijk. Steven is met wielrennen begonnen bij het huidige TML-Dommelstreek  en reed natuurlijk mee met de koersen die zijn vereniging organiseerde.

RONDE VAN GELDROP:

Op zondag 30 april organiseert Wielervereniging TML-Dommelstreek de 77ste Wiselaar en van Leeuwen ronde van Geldrop.  De wedstrijden worden verreden in het centrum van Geldrop op een parcours van 2,1 kilometer lang. Dit loopt als volgt: HeuvelStationsstraatParallelwegHeggestraatKorte Kerkstraat en de Langstraat waar de start en finish zal zijn.

PROGRAMMA:

11.00 uur Nieuwelingen 44 km
12.45 uur Junioren 66 km
14.45 uur Amateurs 66 km

Parcours en parkeerplaatsen:

Kleedruimte: Van der Puttschool, Parallelweg 8, 5664 AC Geldrop

Permanence: Molenstraat 8, Geldrop

DEELNEMERS & LOKALE FAVORIETEN

In totaal worden er vanaf  11.00 uur  zo’n  100-150 renners aan het vertrek verwacht . Bij de nieuwelingen zullen lokale favorieten Thijs van Beek (Geldrop) en Pieter de Groof (Heeze) namens de organiserende wielervereniging aan de start verschijnen. Verder staan ook Dani Dekkers (Geldrop) en Joris Mônnink (Eindhoven) aan de start bij de junioren. Bij de amateurs zullen Floris Pennings en Jeroen Rebel uit Geldrop aan de start verschijnen in het tenue van TML-Dommelstreek.  Ook zullen Jeroen van Gennip (Mierlo) en Thijs van der Heijden (Nuenen) de club vertegenwoordigen.

HORECA

Rond het parcours zal de horeca haar terrassen weer groots opzetten, waar onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de wedstrijden worden gevolgd kunnen worden. De sponsoren van dit evenement en de vereniging zijn welkom in de vipruimte bij het Heerenhuys 23 voor een hapje en een drankje en worden door de organisatie van harte welkom geheten. De organisatie hoopt u op 30 april ook te mogen begroeten in het centrum van Geldrop.

HET PROGRAMMABOEKJE