Bericht voor parcours bewoners

Geachte bewoners,

Op zondag 30 april 2017 organiseert wielervereniging  TML Dommelstreek i.s.m. de KNWU de 77e Wielerronde van Geldrop.

Deze wielerronde zal voor de bewoners  enig ongemak met zich meebrengen. De gemeente Geldrop-Mierlo heeft ons voor dit evenement een vergunning verleend onder nr. 2017-003797/20170095

Er zijn verkeersmaatregelen nodig om de veiligheid van de wielrenners, toeschouwers, omwonenden en huisdieren te kunnen waarborgen. Hiervoor vragen wij graag uw begrip en medewerking.

De te treffen maatregelen zijn:

  1. De straten van het parcours dat gevormd wordt door de Stationsstraat, Parallelweg, Heggestraat, Korte Kerkstraat, Langstraat en de Heuvel inclusief parkeerplaatsen dienen autovrij te zijn op zondag 30 april van  8:00 tot ca. 19:00 uur.
  2. Bewoners langs en/of binnen het parcours worden tevens verzocht, als zij van hun auto gebruik willen maken binnen de in punt 1 genoemde tijden, deze vóór aanvangstijd buiten het parcours te parkeren.
  3. Wij doen een dringend beroep op u om op uw kinderen te letten en huisdieren binnen of aangelijnd te houden. Wanneer zij tijdens of tussen de wedstrijden op het parcours komen, kan dit voor grote ongelukken zorgen.

De organisatie heeft tijdens de wedstrijden een aantal mensen in functie, te herkennen aan oranje veiligheidsvesten. Zij bewaken het parcours en kunnen indien nodig uw vragen beantwoorden. Tijdens de wedstrijden is de organisatie te bereiken via de jurywagen in de Langstraat of via dit nummer: 06 46713134

Vertrouwend op uw medewerking, hopen wij er samen met u weer een fantastische dag van te maken.

Download hier de brief: Bewonersbrief Ronde Van Geldrop