Handbikers info Ronde van Geldrop 2019

Parcours

Voor jullie wedstrijd hebben we een speciaal parcours uitgezocht van 1600 meter met een goed begaanbaar wegdek en een minimum aan obstakels. Op onderstaand kaartje ziet u in het groen het parcours voor de handbike wedstrijd en in het paars het parcours voor de overige wedstrijden.

Starttijd

In tegenstelling tot wat eerder op de KNWU-site vermeld stond start de wedstrijd om 10 uur. Hiertoe hebben wij besloten omdat we naar een ander parcours moesten uitwijken en wij tijd nodig hebben om het parcours om te bouwen voor de overige wedstrijden.

Parkeren

Er is parkeergelegenheid

  • P 1 = op het kerkplein aan Papenvoort
  • P 2 = in de Pastoor van Hooffstaat
  • P 3 = Hertogenlaan

Om 12 uur begint de wedstrijd van de junioren. Deze wordt gereden op het paarse parcours. P 1 en P2 zullen hierdoor worden ingesloten. Waarschijnlijk kunnen auto’s van daar pas ca. 13:15 uur over het parcours geleid worden. Als u persé eerder weg wilt kunt u op P 3 parkeren, maar het aantal plaatsen daar is beperkt.

Sanitair

We maken gebruik van de kleedkamers en douche van de St. Jozefschool deze is te bereiken vanaf de Diepenvaart (eenrichtingsverkeer). De kleedkamer en douche is rolstoel toegankelijk. Er is voorzien in een douche stoel. Er is daar echter een normaal toilet. Er zal een mindervalide toilet worden geplaatst aan de Pastoor van Hooffstraat.

Permanence

In tegenstelling tot wat op de KNWU site vermeld staat zullen de rugnummer (helmstickers) verstrekt worden v.a. 9.00 uur in de tent nabij de start finish. Hiertoe is besloten in verband met de toegankelijkheid.

Wedstrijd

De wedstrijd zal verreden worden onder het regelement van de KNWU. Deze zijn vastgelegd in de jaarlijkse besluiten. https://www.knwu.nl/storage/2019/04/JB-2019-V5-update-04-04-2019.pdf  Er wordt met transponders gereden. Als u deze niet in bezit heeft kunt u deze van de KNWU ter plekke huren.