De “John Vermeulen Fietsen” Wielerronde in Geldrop terug op Koningsdag

Na enkele geslaagde edities van de Ronde Van Geldrop op Zesgehuchten, heeft het evenement een nieuwe hoofdsponsor. “John Vermeulen Fietsen” verbindt zijn naam voor de komende 3 jaar aan het evenement. Dit geeft vertrouwen dat het evenement ook de komende jaren nog georganiseerd kan worden.

Koningsdag

In het verleden werd de Ronde van Geldrop jaren lang op Koninginnedag verreden, maar vanwege andere belangen destijds in het centrum van Geldrop werd uitgeweken naar de zondag voor Koninginnedag. Dit jaar neemt de organisatie het initiatief om de ronde op Koningsdag te gaan organiseren.

Handbikewedstrijd

Deze editie staat de wedstrijd voor de handbikers weer op het programma. Vorig jaar waren er door omstandigheden te weinig inschrijvingen om de wedstrijd door te kunnen laten gaan. Dit jaar zal er alles aan gedaan worden om weer een mooi deelnemersveld aan de start te krijgen en het succes van 2019 te evenaren.

Programma

Verder zal de dag gevuld worden met wedstrijden voor Nieuwelingen Meisjes, Junioren meisjes, Nieuwelingen jongens, Junioren jongens en de dag zal worden afgesloten worden door een wedstrijd voor de amateurs.

Lees meer over de “John Vermeulen Fietsen” Ronde van Geldrop